16x9 Image

Föräldrahelg & årsmöte på Arken

Varmt välkomna på denna helg för föräldrar och unga vuxna medlemmar i Barncancerfonden Västra.

I år kombinerar vi vårt årsmöte med inspiration, tid för samtal umgänge, god mat och övernattning på hotellet för föräldrar och unga vuxna.

De som önskar är välkomna att anlända till hotell Arken på fredagen den 23 mars på eftermiddagen/ kvällen. Middag serveras då ca 19:00. Det gemensamma programmet börjar på lördagen kl 11:00 med årsmöte. Helgen avslutas efter frukost på söndagen.

Program lördagen 24 mars.

11:00 årsmöte

12:30 lunch

13:30 - 15:30 Inspiration och föreläsning 

16:00 - 19: 30 Besök i hotellets SPA för de som vill

20:00 Middag

Kostnad: 300 kr per person samt betald medlemsavgift för 2018 ( avi med medlemsnummer skickas ut vecka 5)

Anmälan: Fyll i formuläret en gång för varje deltagare i familjen. Ange önskad ankomst dag, matval samt om ni vill ha en spa- entrébiljett till lördagen.

Hotellövernattning med frukost, middag och spa gäller endast för A & B medlemmar över 18 år. Till vårt årsmöte och efterföljande lunch samt föreläsning är medlemmar av alla kategorier välkomna.

Läs mer om medlemskap här. 

Kontrollera att alla fält är ifyllda innan ni klickar på skicka och  titta så att ni får en bekräftelse till den e-post ni angivet. Vi kontaktar er senast den 10 mars med bl. a  betalningsinformation. 

Sista anmälan 26 februari.

Handlingarna till årsmötet finns tillgängliga här senast den 10 mars. Eventuella motioner skall inkomma senast den 24 januari.

Välkomna! 

Anmälan årsmöte

Boende
Måltider (Kryssa i de måltider du önskar delta vid)
Spa -biljett